alla kategorier

Om Oss

Hem> Om Oss

Om Oss

Shinemoto är ett industri- och handelsintegrationsföretag som med motorkylsystem som huvudkomponent och andra produkter som hjälpkomponenter.

För närvarande kan våra fyra fabriker etablerade i Kina tillhandahålla kylare, intercooler, oljekylare, silikonslang och andra relaterade produkter.

Shinemoto är en av de största tillverkarna av alla aluminiumradiatorer i Kina och vi har mer än 7500 modeller av radiatorer, med en månatlig produktionskapacitet på 28000 stycken.

Shinemoto är också den mest professionella tillverkaren av silikonslangsatser, inte bara för intercooler, turbosystem, utan även för racingradiatorer. Vi kan tillhandahålla högpresterande silikonslangar med bästa kvalitet och mest konkurrenskraftiga priser. Det finns mer än 2000 modeller av silikonslangar med en månatlig produktionskapacitet på 8000 set.

Med det omfattande leverantörsnätet kan vi köpa andra prestandaprodukter som turboladdare, turbogrenrör, strålkastare, karosssatser etc. för våra kunder.

Våra produkter kommer från Kina, runt om i världen: exporteras till Europa, Nordamerika, Latinamerika, Afrika, Oceanien, Mellanöstern, Sydostasien och andra regioner.

Vi erbjuder hög kvalitet, snabb leveransservice och snabba leveranstjänster. Vår forskning och utveckling har kontinuerligt utvecklat nya produkter som möter kundernas behov. Vi stödjer även anpassning med ritningar/prover.

Vårt mål är att leverera produkter med högsta prestanda till ett rimligt pris. Kundernas tillfredsställelse är livsnerven i oss. Vi vill möta varje kunds specifika behov och tillverka produkterna som du önskar.

Shinemoto välkomnar inhemska och utländska kunders besök. Tveka inte att kontakta oss för mer information.


VARFÖR VÄLJA OSS

VÅR FABRIK

VAD VI KAN GÖRA

Heta kategorier